Barça
Esports Barça 19/05/2011

Puyol fa una part de l'entrenament amb el grup i centra tots els esforços a ser a Wembley

Deu jugadors blaugrana han passat una altre control antidopatge sorpresa de la UEFA un cop acabat l'entrenament d'aquest matí

Redacció
1 min
Carles Puyol ja ha fet part de l'entrenament amb el grup.

BarcelonaDesprés de dies exercitant-se al marge, Carles Puyol ha fet part de l'entrenament d'aquest dijous al matí amb el grup. L'equip ha portat a terme la segona sessió setmanal al camp número 1 de la ciutat esportiva Joan Gamper. Puyol, tot i que va tornar a jugar en algun dels quatre partits seguits contra el Reial Madrid per culpa de les baixes, no ha deixat enrere del tot les molèsties al genoll i per això sempre ha fet entrenaments al marge de l'equip per recuperar-se al 100%. Ara el seu objectiu és arribar a temps pel 28 de maig.

Tots els jugadors del primer equip han saltat sobre la gespa de Sant Joan Despí, entre ells el lesionat Gaby Milito, que com Puyol s'ha exercitat parcialment al mateix ritme que els seus companys. Completaven el grup els jugadors del filial Thiago, Bartra, Jonathan dos Santos, Sergi Roberto, Miño i Oier.

Després de la sessió, deu futbolistes han passat un control antidopatge d'orina de la UEFA. Han sigut Maxwell, Thiago, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Pinto, Afellay, Abidal, Bojan i Iniesta. L'últim control de la UEFA en un entrenament va ser fa dues setmanes, el 6 de maig.

A més cal recordar que –encara que no és obligatori– els jugadors del Barça van passar control antidopatge en cinc dels sis partits de la fase de grups de la Champions. A partir de vuitens, quan ja és obligatori, en cada partit dos jugadors blaugrana han superat aquesta prova.

stats