BARÇA
Esports Barça 24/06/2011

Pina: "Alexis es vendrà al millor postor"

El representant de l'Udinese a Espanya i president del Granada diu que les variables proposades pel Barça per abaratir el cost del fitxatge d'Alexis són insuficients

Redacció
1 min
Alexis Sánchez.

BarcelonaEl representant de l'Udinese a Espanya i president del Granada, Quique Pina, ha admès que "Alexis Sánchez es vendrà al millor postor", en una entrevista concedida a l'emissora ADN Ràdio Xile.

A més, Pina s'ha referit a les pretensions del jugador sense deixar de banda les del conjunt italià. "Jo penso que el jugador en aquests moments vol anar a un gran i nosaltres farem tot el possible perquè vagi a un gran, però tant l'Udinese com el jugador n'han de sortir afavorits". A més, ha assenyalat que "ara mateix hi ha altres equips que s'han interessat pel jugador i potser algun d'ells ofereix més que el Barça".

Malgrat tot, Pina ha considerat insuficients les variables proposades pel Barça per abaratir el cost del fitxatge. "Una altra cosa és que donem la facilitat que hi pugui haver gent dins de l'operació, però en aquests moments el problema és que fins i tot incloent-hi algun jugador no s'hi arriba", ha sentenciat.

stats