ESPANYOL-BARÇA
Esports Barça 18/12/2010

L'afició periquita fa el seu homenatge a Iniesta

Cornellà-El Prat no s'ha oblidat d'Iniesta. Des que el jugador blaugrana ha saltat al terreny de joc fins que ha estat substituït, l'afició periquita l'ha ovacionat

Nuria García
1 min
Els aficionats de l'Espanyol han reconegut el gest d'Andrés Iniesta amb Dani Jarque.

BarcelonaAndrés Iniesta ha vist com Cornellà-El Prat li agraïa el gest que va tenir amb el seu amic Dani Jarque en dedicar-li el gol que va marcar en la final del Mundial aquest estiu. Quan l'speaker de l'estadi blanc-i-blau ha dit el nom del manxec, l'afició periquita ha corejat el seu nom i l'ha aplaudit.

I quan, al 85', Iniesta ha estat substituït per Keita, Cornellà-El Prat s'ha posat dempeus per ovacionar-lo. Entre aplaudiments –dels aficionats i dels jugadors que estaven sobre el terreny de joc–, i amb l'estadi corejant el seu nom, Iniesta ha marxat tornant el reconeixement i aplaudint els seguidors periquitos.

A més, quan els jugadors han saltat a la gespa, alguns aficionats han aixecat samarretes de l'Espanyol amb el nom d'Iniesta i el dorsal 21, el de Dani Jarque. Els aficionats blanc-i-blaus també han mostrat diverses pancartes al seu estadi sobre aquest tema: "Gràcies, Iniesta" i "Iniesta, sempre amb nosaltres", les més destacades.

stats