BARÇA

Rakitic: "Messi? Si dic què penso la gent dirà que em faig pesat"

El migcampista croat celebra el triomf i que a l'equip li hagi sortit bé el que tenia planificat, però alerta que cal rematar la feina a Munic

Ivan Rakitic ha estat un dels protagonistes de la victòria del Barça contra el Bayern Munic. El croat ha estat clau al mig del camp i ha fet l'assistència del segon gol de Leo Messi. "Hem fet un gran partit, hem estat molt concentrats i hem aprofitat la qualitat dels jugadors de dalt. Hem complert amb el que ens demanava l'entrenador", ha dit el jugador blaugrana.

Qüestionat sobre Leo Messi, el bigolejador, Rakitic no ha pogut fer res més que desfer-se en elogis cap al seu company de vestidor. "Messi? Si dic el que penso la gent dirà que em faig pesat. Messi és la diferència entre un gran jugador i un jugador únic. No hi ha ningú més que ell. I per sort és al nostre equip".

Rakitic és optimista però alerta que la feina encara no està feta. "Encara no estem a la final. Coneixem el Bayern, l'entrenador, el seu estil… i no és el mateix jugar aquí que a camp contrari. Haurem de treballar".