BARÇA

Rakitic: "Si m'he de tornar a trencar la mà per guanyar la Copa, ho faré"

El croat explica que es va operar perquè el temps de baixa era curt

Ivan Rakitic ha assegurat que està extremadament motivat per jugar la final de Copa i que tant ell com l'equip volen seguir "fent història" guanyant el que seria el quart títol consecutiu.

El migcampista ha sigut l'encarregat de parlar a la prèvia del partit contra el Sevilla, en què precisament jugarà contra el seu exequip. "He parlat amb alguns companys i per a ells també és un partit especial. Però han de saber que si m'he de tornar a trencar la mà, ho faré".

De fet, Rakitic ha rebut aquesta setmana l'alta mèdica després d'haver-se trencat un dit de la mà, cosa que el va obligar a passar pel quiròfan. El croat ha comentat que, abans de la intervenció, va demanar als metges quant de temps estaria de baixa. "Si hagués hagut d'estar molt de temps sense jugar, no m'hauria operat", ha confessat.

El migcampista ha rebutjat l'etiqueta de favorits i ha dit que el Barça haurà de fer "un partit molt complet per guanyar". "Des que soc aquí he arribat a totes les finals i les he guanyades totes. Ho vull seguir fent", ha afegit.

Per acabar, ha parlat de l'eliminació a la Champions. Rakitic considera que, malgrat aquell fet, la temporada serà un "èxit" si s'acaba amb dos títols, la Lliga i la Copa. "L'espina per la Champions ens quedarà sempre, vam estar molt a prop de passar ronda. Però poder acabar una temporada amb dos títols seria un èxit molt gran. Sempre en volem més, i tant de bo poguéssim guanyar tots els títols, però no sempre pot ser. Ens ho prenem com a objectiu per a la temporada vinent. N'hem d'aprendre i anar a buscar ja el primer títol".

En aquest mateix punt. Ha dit que, encara que el Madrid guanyi la Champions, la temporada per al Barça serà igualment un èxit. "Una cosa no té a veure amb l'altra. Cadascú vetlla pels seus interessos".

Més continguts de