BARÇA
Esports Barça 18/12/2011

Ramalho: "Neymar encara s'està formant"

L'entrenador brasiler, Muricy Ramalho, ha explicat en roda de premsa que el Santos "no existeix sense Neymar" i que la gran diferència ha estat en "la qualitat dels jugadors"

Efe
1 min
Ramalho, durant el partit

JapóMuricy Ramalho ha destacat avui després de la derrota per 0-4 a la final del Mundial de Clubs la "gran qualitat" del Barça, mentre que ha afirmat que l'estrella del seu equip, Neymar, "encara s'està formant" com a jugador.

Ramalho ha subratllat l'actuació de Messi que, segons ell "està en una gran forma i no es pot discutir" que sigui el millor del món, mentre que ha promès que realitzaran "el màxim esforç per tornar" al Mundial de Clubs l'any pròxim. "Aquest seguirà sent el nostre desafiament", ha assenyalat.

L'entrenador 'peixe' ha apuntat a la tècnica del Barcelona com la major diferència entre els dos equips: "La diferència està en la qualitat dels jugadors. I els jugadors del Barcelona tenen major qualitat com s'ha pogut veure avui", ha dit.

En referència al sistema conservador que ha utilitzat avui, amb cinc defensors, Ramalho ha afirmat que si haguessin "posat un migcampista més", haurien d'"haver tret un davanter" i, per exemple, "sense Neymar, no existeix el Santos".

stats