Publicitat
Publicitat

ACB

Els de Pascual han perdut els dos darrers partits de Lliga a la pròrroga

El Regal Barça vol trencar la mala ratxa davant d'un sorprenent Valladolid

Arriba el tram decisiu de la temporada i Xavi Pascual sap que els seus homes no poden fallar més si volen seguir en el liderat i acabar en el primer lloc la Lliga Regular (12.30, Esport3)

El Barça ha perdut cinc dels darrers sis partits. D'aquests, quatre de forma consecutiva entre Eurolliga i Lliga ACB. Aquest daltabaix ha afectat tot l'equip i de manera més gran a Xavi Pascual, que a partir d'ara ha de saber pitjar la tecla necessària per tornar a l'equip on era dos mesos enrere.

L'entrenador de Gavà és un estudiós del bàsquet i haurà après molt d'aquestes cinc derrotes, que de ben segur l'ajudaran a ser millor entrenador en el futur. És el moment, doncs, que Pascual demostri a tothom que és l'entrenador ideal del Regal Barça quan el vent no bufa a favor.

Per intentar sortir de la mala ratxa els catalans es veuran les cares amb un dels conjunts revelació de la Lliga, el Blancos de Rueda Valladolid. L'equip val·lisoletà ocupa actualment la vuitena plaça i durant alguns moments de la temporada havia arribat a ser tercer. Ara, però, l'equip que entrena Porfi Fisac ha baixat el seu rendiment, i més des de la sortida del pivot Lamont Barnes, que va marxar adduint problemes de pagament.

El Valladolid arriba a Barcelona sense un dels seus millors homes, Fede Van Lacke, que s'ha quedat a la ciutat castellana amb lumbàlgia.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT