ACB
Esports Barça 26/02/2011

El Regal Barça no afluixa i es fa fort davant de Huertas i Barac amb un gran Navarro (89-66)

Tot i els 38 punts de la parella Marcelinho-Barac, el Regal Barça ha tirat endavant el partit gràcies a l'efectivitat de Navarro i el joc en equip. L'últim quart ha estat definitiu.

David Jover
2 min
Navarro intenta superar Ribas

BarcelonaHa estat el partit esperat. Ritme alt en algunes fases del partit, sobretot en la primera meitat, i més poder físic del Barça, que ha vençut per la seva longitud de banqueta i l'aportació de tots els jugadors, ja sigui ofensiva com defensiva. L'exhibició ofensiva del darrer quart del Regal ha fet que la diferència hagi estat de vint-i-tres punts, tot i que no és la real que s'ha vist a pista.

En el primer temps tot ha girat al voltant de la parella Huertas i Barac. Entre tots dos han anotat 26 dels 38 punts del Caja Laboral, que ha acabat acusant l'absència d'altres homes clau com Teletovic -lesionat- i San Emeterio -amb problemes de faltes-. El contrapunt al base brasiler i al pivot croat ha estat Juan Carlos Navarro, que en els primers vint minuts ha anotat 15 punts.

A la represa, l'home clau del Barça ha estat Jaka Lakovic. El base eslovè, que no passa pel seu millor moment, ha anotat tres triples consecutius a l'inici del tercer quart i ha obert un forat decisiu de tretze punts, la màxima diferència fins al moment, a falta de sis minuts (70-57, 34').

En els últims minuts els bascos s'han deixat anar i el Regal ho ha aprofitat per tancar el partit amb quatre triples gairebé consectius de Navarro, Morris i Lakovic. En un vist i no vist s'ha passat del +7 al +23 final amb una allau de triples dels de Pascual, que n'han sumat 15 per només tres del seu rival.

Fitxa tècnica

89-Regal Barça: Ricky (0), Navarro (25), Anderson (11), Morris (15), Perovic (6)-cinc inicial- Sada (2), Lakovic (12), Vázquez (2), Ingles (6), N'Dong (4), Lorbek (6), Grimau (0).

66-Caja Laboral: Huertas (18), Logan (0), San Emeterio (0), Teletovic (8), Barac (20)-cinc inicial- Ribas (8), Batista (7), Oleson (5), Sow (0)

Parcials:21-19, 19-19, 21-16, 28-12.

Àrbitres: Arteaga, Jiménez, Castillo

Pavelló: Palau Blaugrana. 5.289 espectadors.

stats