ACB
Esports Barça 08/01/2011

Navarro guia el Regal Barça a Màlaga i deixa l'Unicaja en crisi (53-70)

Els homes de Pascual passen per sobre d'un Unicaja ansiós i sumen la dotzena victòria de l'any. Els d'Aíto, molt qüestionat pel públic, a un pas de quedar-se fora de la Copa

David Jover
2 min
Juan Carlos Navarro penetra a cistella davant l'oposició de Roderick Blackney

BarcelonaSi fas una gran defensa i a més tens a Navarro endollat és molt més fàcil aconseguir treure alguna cosa positiva de qualsevol partit. Si a més Víctor Sada es buida defensivament, agafa rebots i fa taps tot acaba sent senzill. Aquests petits detalls, en un partit a vida o mort acaben sent importantíssims i fan que t'enduguis un nou triomf i deixis el teu rival en crisi (53-70).

En el primer temps, amb tretze punts gairebé consecutius de Navarro, el Barça ha agafat una bona renda de vuit punts, 28-36. L'escorta de Sant Feliu, immens amb 25 punts, ha estat l'estilet ofensiu d'un Barça que en defensa ha estat sublim.

Aquesta gran feina, però, s'ha acabat de veure recompensada en el tercer quart, quan gràcies a la direcció de Ricky, l'anotació de la parella Navarro-Ingles i la intensitat de Lorbek ha marxat de divuit punts (38-56). Tot i això, a l'inici del darrer quart els homes de Pascual han jugat a un ritme inferior al dels tres primers quarts i això ha propiciat que els d'Aíto rebaixessin les diferències fins als deu punts (50-60). La victòria, però, no ha perillat en cap moment després d'un parcial de 3-10.

I és que l'Unicaja, amb aquesta derrota, té molt difícil la classificació per a la Copa del Rei de Madrid, vista la igualtat que hi ha per entrar-hi i a més posa en dubte la continuïtat d'Aíto García Reneses a la banqueta dels malaguenys. Això, per cert, beneficia enormement el DKV Joventut, que si venç el Fuenlabrada aquest diumenge al matí 'eliminarà' un possible rival per una de les sis places restants que donen accés a la Copa.

FITXA TÈCNICA:

Unicaja: Freire (0), Blackney (8), Jiménez (0), Rubio (4) i Freeland (20) -cinc inicial-; Berni (5), McIntyre (0), Tripkovic (7), Archibald (7), Saúl Blanco (2).

Regal FC Barcelona: Ricky (2), Navarro (25), Ingles (12), Lorbek (7) i Vázquez (3) -cinc inicial-; Roger (0), Lakovic (0), Morris (0), Anderson (8), Perovic (2), N'Dong (9), Sada (2).

Parcials: 12-15, 16-21, 10-20, 15-14

Incidències: 11.000 espectadors al pavelló José María Martín Carpena de Màlaga

stats