ACB
Esports Barça 10/03/2011

El Regal Barça es desfà del Cajasol sevillà amb més facilitat de la prevista (73-60)

Sense jugar el millor bàsquet de la temporada el Regal Barça ha pogut superar el Cajasol gràcies a Navarro i Perovic, que han fet 30 punts entre tots dos

David Jover
Terence Morris del Regal Barça defensa el búlgar del Cajasol Kaloyan Ivanov.

BarcelonaNo ha calgut ser molt consistent ni tampoc esforçar-se al màxim. Amb uns bons minuts a cada quart , ja sigui en atac i defensa, el Regal pot agafar una renda tranquil·la de vuit o deu punts i saber jugar amb ella.

Avui ha fet això. Ha trencat el partit en els primers minuts i tot que el Cajasol ha reduït distàncies, els de Pascual han obert forat ja al segon quart (41-29), fent estèril el sobre-esforç dels sevillans. La gran aportació de Kosta Perovic sota l cèrcol ha estat clau, ja que ha frenat Davis i l’ha carregat de personals.

A la represa, els catalans han sabut jugar amb el temps i la renda aconseguida i no han tingut massa problemes. Tan sols a falta de cinc minuts per acabar, quan els homes de Joan Plaza s’han situat a set punts, 61-54.

En els darrers minuts el Barça ha dosificat l’esforç i amb molt poc ha fet molt. Les darreres possessions han estat llargues per administrar l’avantatge aconseguit i al final els actuals líders de la competició han vençut per tretze punts, 73-60.

Fitxa tècnica

73-REGAL FCB: Ricky (4), Navarro (16), Anderson (13), Lorbek (6) i Perovic (15) -cinc inicial-; Sada (0), N’Dong (0), Lakovic (0), Vázquez (10), Ingles (0), Morris (7).

60-CAJASOL SEVILLA: Calloway (0), Bullock (10), Kirksay (6), Katelynas (2) i Triguero (0) -cinc inicial-; Ivanov (0), Urtasun (8), Davis (20), Sastre (2), Cabanas (0)

PARCIALS: 19-12, 22-17, 15-19, 17-12

INCIDÈNCIES: Jornada de 24 de la Lliga ACB. 4.570 espectadors.