Lliga ACB
Esports Barça 26/02/2011

Barça i Caja Laboral reediten la darrera final de la Lliga ACB

El Palau Blaugrana acull aquesta tarda (18h, Teledeporte) un dels millors partits d'Europa. S'enfronten la millor defensa de la Lliga, el Barça, contra el millor atac, el del Caja Laboral

Redacció
1 min
Navarro està sent el millor a la Copa del Rei ACB.

BarcelonaEl Regal Barça, instal·lat en una dinàmica guanyadora des de fa unes quantes setmanes, intentarà avui treure's l'espina davant el Caja Laboral, un dels tres equips (juntament amb el CAI Saragossa i l'Asefa Estudiants) que ha aconseguit derrotar-los aquest any a la Lliga ACB.

Tant el Barça com el Caja Laboral hauran preparat el partit amb menys de 24 hores, ja que dijous els catalans jugaven a Tel Aviv i els vitorians a casa davant l'Unicaja.

L'equip de Xavi Pascual ha guanyat els últims dinou partits disputats, 11 a la Lliga ACB, cinc a l'Eurolliga i tres a la fase final de la Copa del Rei, i ha demostrat la versatilitat del seu equip, tot i les baixes de dos pilars com són Mickeal i Gianluca Basile, que no tornaran a jugar aquesta temporada.

El partit serà la reedició de la final de l'ACB de l'any passat, que tan brillantment va conquerir l'equip de Vitòria. En realitat, Barça i Baskonia s'han jugat el títol de Lliga en les tres últimes edicions, amb dues victòries per als vitorians i una per al Barça.

A més, el partit mesurarà al millor equip ofensiu del campionat, el Caja Laboral, davant de la millor defensa, la que ofereix el Barcelona. Els d'Ivanovic anoten gairebé 80 punts de mitjana per partit, mentre que el Barcelona només en cedeix 65 al rival.

stats