Barça
Esports Barça 02/05/2011

Un vídeo del Reial Madrid defineix Sergio Busquets com "especialista en teatre"

El club blanc, que recorda l'eliminatòria de l'Inter de Milà i el Barça de la temporada passada, acusa Sergio Busquets "de ser un especialista en teatre"

à. G.
1 min

BarcelonaEl Reial Madrid ha penjat a la seva pàgina web oficial un vídeo que, sota el nom de "Frank de Bleeckere es creua una altra vegada amb Mourinho en unes semifinals de Champions", li recorda a l'arbitre del partit de dimarts les accions dels futbolistes del Barça que no ha de permetre.

El club blanc, que recorda l'eliminatòria de l'Inter de Milà i el Barça de la temporada passada, acusa Sergio Busquets "de ser un especialista en teatre". A més, li demana a l'arbitre "que no caigui en la trampa de les accions antiesportives d'alguns jugadors del Barça, com les que es van veure el passat dimecres al Bernabéu".

El vídeo del Reial Madrid també li exigeix a Frank de Bleeckere "que no permeti el menyspreu als rivals". Per il·lustrar aquest àudio, posa imatges de Sergio Busquets adreçant-se a Marcelona i subtitulades amb la paraula "mono".

El club blanc acaba el vídeo demanant "respecte i joc net".

stats