Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

El club exigeix una rectificació "inmeditata"

El Barça mostra la seva "indignació" per les "insinuacions" sobre el dopatge i medita emprendre accions legals

El Barça ha reaccionat a la informació que va oferir ahir la cadena COPE, en que s'afirmava que el Madrid meditava demanar a la Federació controls contra el dopatge més durs en sospitar del Barça.

En un comunicat, el Barça ha reaccionat ràpid a la informació que afirmava que el Reial Madrid tindria pensat anar de manera oficial a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per demanar controls contra el dopatge més seriosos. Informació que va avançar el periodista Juan Antonio Alcalá a El Partido de las 12 de la Cadena Cope.

Segons el comunicat, "Davant les greus insinuacions difoses ahir a la nit per la Cadena Cope, el FC Barcelona vol expressar públicament la seva absoluta indignació per aquestes infundades al·lusions que vinculen el Club amb pràctiques de dopatge i vol manifestar el seu rebuig davant actituds que no tenen res a veure amb el joc net i que afecten greument la imatge de la competició esportiva".

A més, el club afegeix que "El FC Barcelona exigeix una rectificació immediata i anuncia que els seus serveis jurídics ja estudien les accions legals que cal emprendre per defensar l’honor del Club, dels seus tècnics, jugadors i serveis mèdics, objectiu pel qual està disposat a arribar a les últimes conseqüències".

Segons la Cope, al Reial Madrid no entenen com el metge Eufemiano Fuentes va poder treballar amb el València quan el club valencià va guanyar dues lligues, i tampoc s'entén que hi hagi metges de "dubtosa reputació" treballant per al Barcelona. Aterrats a Barcelona provinents de Sevilla, els responsables del Barça van preferir no fer declaracions, entre ells el secretari tècnic Andoni Zubizarreta. La Junta directiva del Barça es reuneix avui i el tema podria entrar a l'ordre del dia en funció del rumb dels esdeveniments, però inicialment des de el Barça no es dirà res sobre el tema perquè no hi ha confirmació oficial.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT