FUTBOL
Esports Barça 19/08/2011

Relaño ja criticava Mourinho l'any 2005

En un article d'opinió al diari AS, Alfredo Relaño titllava el tècnic portuguès de "vanitós i provocador" quan aquest entrenava el Chelsea

Redacció
1 min
Mourinho ficant un dit a l'ull a Tito Vilanova. Captura d'imatge de TV3

BarcelonaLes crítiques cap a José Mourinho no són pas noves. Fa tot just sis anys, quan el tècnic portuguès entrenava el Chelsea, Alfredo Relaño, director del diari AS, ja va carregar contra ell en un article d'opinió titulat "Mourinho: referent d'antiesportivitat" publicat el 18 de febrer de 2005.

Relaño, després d'elogiar la carrera de l'entrenador portuguès i els mèrits que havia aconseguit amb els equips que havia entrenat (Barça, Porto i el Chelsea), criticava la manera d'actuar de Mourinho. "L'eficàcia del seu treball es desllueix per la seva indissimulada antiesportivitat. És vanitós i provocador", afirma Relaño en aquest article. El director de l'AS continua descrivint les formes de treballar del portuguès: "Va fer del Porto una màquina eficaç, però al mateix temps un equip carregat de manyes i brutícies, decididament desagradable com a espectacle".

Per últim, Relaño apunta que aquesta forma d'actuar pot amagar "una personalitat fràgil i insegura, una espècia de ressentiment sense causa coneguda que ni l'èxit aconseguís esborrar".

stats