Publicitat
Publicitat

BARÇA

Des de Madrid en sortiran més de 10.000

Renfe ofereix 8.500 places de tren per viatjar demà a València

Les places són en trens convencionals i Euromed, ja que entre Barcelona i València no hi ha Alta Velocitat com sí passa des de Madrid

Renfe ha posat en marxa un dispositiu especial per a la Final de la Copa del Rei que enfronta demà el Barça i Real Madrid a Mestalla. Des de Barcelona, Renfe oferirà un total de 8.500 places distribuïdes en l’oferta habitual més cinc trens especials que permetran als aficionats arribar a València a primera hora de la tarda.

Aquests trens especials sumen un total de 1.700 places que estan a la venda a través de les principals agències de viatge de Barcelona. Els aficionats adquiriran un abonament que es bescanviarà per les places concretes en aquests trens especials.

Exposició a l'interior l'Euromed

La mostra, sota el títol "Senderos de gloria, Vidas paralelas" es configura com una exposició on els viatgers poden contemplar documents històrics i imatges que recorren la competició copera del Barça i el Reial Madrid. Una crònica gràfica entorn a la participació d'ambdós equips en la història de la Copa. Els documents gràfics han estat cedits per ambdós equips.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT