BARÇA
Esports Barça 19/04/2011

Renfe ofereix 8.500 places de tren per viatjar demà a València

Les places són en trens convencionals i Euromed, ja que entre Barcelona i València no hi ha Alta Velocitat com sí passa des de Madrid

Redacció
1 min

BarcelonaRenfe ha posat en marxa un dispositiu especial per a la Final de la Copa del Rei que enfronta demà el Barça i Real Madrid a Mestalla. Des de Barcelona, Renfe oferirà un total de 8.500 places distribuïdes en l’oferta habitual més cinc trens especials que permetran als aficionats arribar a València a primera hora de la tarda.

Aquests trens especials sumen un total de 1.700 places que estan a la venda a través de les principals agències de viatge de Barcelona. Els aficionats adquiriran un abonament que es bescanviarà per les places concretes en aquests trens especials.

Exposició a l'interior l'Euromed

La mostra, sota el títol "Senderos de gloria, Vidas paralelas" es configura com una exposició on els viatgers poden contemplar documents històrics i imatges que recorren la competició copera del Barça i el Reial Madrid. Una crònica gràfica entorn a la participació d'ambdós equips en la història de la Copa. Els documents gràfics han estat cedits per ambdós equips.

stats