Publicitat
Publicitat

Barça

L'empresa ha reforçat la seva oferta

Renfe oferteix per a la final de la Copa del Rei de València 5.000 places en trens especials

La companyia prepara una oferta especial de trens xàrter des de Madrid i Barcelona per anar i tornar de València el mateix dia amb motiu de la final de la Copa del Rei

Renfe prepara una oferta especial de trens xàrter des de Madrid i Barcelona per anar i tornar el mateix dia a València amb motiu de la final de la Copa del Rei, que disputaran el Barça i el Reial Madrid el 20 d'abril.

L'empresa ha reforçat la seva oferta des de Madrid i Barcelona amb destinació a València per oferir 5.000 places extra en trens especials, que aquell dia s'ajustaran a l'horari del partit i tornaran de matinada als seus punts d'origen.

L'oferta, segons ha explicat la companyia, permetrà als aficionats anar i tornar el mateix dia. Els horaris de tornada estan programats a partir de les 00:45 hores en trens xàrter que endarreriran el seu horari una hora en el cas que el partit arribi a la pròrroga.

Des de Madrid, Renfe oferirà 2.800 places en trens AVE amb sortida des de primera hora del matí fins a mitja tarda, que connectaran la capital espanyola amb València en poc més d'hora i mitja. Des de Barcelona, l'oferta especial serà de 2.200 places en cinc trens xàrter.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT