BARÇA
Esports Barça 17/04/2011

Disparitat d'opinions a Madrid sobre el penal de Casillas a Villa

El dia després d'un clàssic sempre hi ha temps per analitzar la polèmica. Els diaris catalans coincideixen a afirmar que la jugada va ser penal i els madrilenys no es posen d'acord

David Jover
1 min
Villa cau davant Casillas

BarcelonaEl diari Marca assenyala en la seva edició digital que el penal de Casillas a Villa no ho era perquè "cau abans d'entrar en contacte amb Casillas", però alhora reconeix que si Muñiz hagués assenyalat penal "tampoc passaria res". La interpretació, però, la fa l'exàrbitre espanyol Andújar Oliver, especialista arbitral de Radio Marca.

En canvi, el diari As, afirma que "Muñiz Fernández no va assenyalar un penal a Villa" i destaca que Casillas "va fer caure el davanter asturià" en una jugada que es va saldar amb una targeta per a Gerard Piqué.

On sí hi ha consens és als diaris esportius catalans. Tant el Mundo Deportivo com Sport es queixen del penal no assenyalat a David Villa. El diari del Grup Godó diu al lloc web que "Villa va ser tombat dins de l'àrea, però l'àrbitre va deixar seguir".

D'altra banda l'Sport és el més contundent de tots i explica que Villa va patir "un penal molt clar" argumentant que Casillas "va arribar a destemps, es va creuar en el camí de l'asturià i el va desequilibrar" i la consideren "una acció meridiana". Per acabar, diuen que Muñiz va estar més pendent de les reaccions dels futbolistes blaugranes que d'assenyalar el penal.

stats