Barça
Esports Barça 10/04/2012

Carles Rexach creu que el Barça serà campió si guanya al Madrid al Camp Nou

L'exentrenador i exjugador del Barça s'ha mostrat aquest dimarts convençut que el conjunt blaugrana guanyarà la Lliga si supera el Reial Madrid en el clàssic del Camp Nou

Efe
2 min

BarcelonaL'exentrenador i exjugador del Barça Carles Rexach s'ha mostrat aquest dimarts convençut que el conjunt blaugrana guanyarà la Lliga si supera el Reial Madrid en el clàssic del Camp Nou d'aquí dues setmanes.

"Aquí hi ha mitja Lliga i el Barça compta amb l'avantatge de jugar a casa. Si no passa res estrany abans (l'avantatge es manté com a mínim en aquests 4 punts), estic convençut que guanyarem la Lliga si els guanyem aquí, perquè quedaria molt poc i la pressió per al Madrid seria terrible", ha apuntat Rexach.

L'extècnic del mític Dream Team, que ja sap el que és guanyar un campionat remuntant el Madrid (la Lliga del 1992), creu que si l'equip de José Mourinho surt del Camp Nou amb un punt d'avantatge ensopegarà en alguna de les últimes quatre jornades, "perquè té un calendari més complicat que el Barcelona", i el títol acabarà de nou tenyit de blaugrana.

"El Barcelona està en un gran moment i el Madrid està molt nerviós, molt pressionat, i quan un equip està així, algú important del club ha de sortir i dir 'no passa res' i, en aquests moments, no veig que això es produeixi", ha argumentat.

"El problema –ha apuntat Rexach– és que el Madrid ja tenia aquesta Lliga a les vitrines i ara veu que la vitrina està tremolant una mica, que cal apuntalar-la perquè potser pot caure".

Per això entén que, "encara que la Lliga la guanyi el Barça, tothom veurà que en realitat l'ha perdut el Madrid" i que això portaria conseqüències en el club blanc.

"Després de fer la resta en aquesta competició i portant l'avantatge que portaven, perdre-la suposaria per a ells una decepció molt important", ha advertit.

Carles Rexach ha fet aquestes declaracions després de la presentació al Camp Nou del llibre "Dos maneras de vivir el Barça" (Lunwerg Editores), que recull una llarga conversa plena d'anècdotes entre l'extècnic i exfutbolista blaugrana, que representa el culer optimista, i el periodista Màrius Carol, que desenvolupa el paper de culer sofridor.

Per Rexach, "el tradicional pessimisme de Can Barça s'ha traslladat els últims anys a Madrid", fins al punt que veuen perillar una Lliga que fa un mes tenien pràcticament guanyada.

"La gent, el que no vol és pressió i, en aquest sentit, tenim un avantatge: que la Lliga l'han de perdre ells. Però jo encara sóc dels que pensa que, si pogués escollir, escolliria estar en la posició del Reial Madrid", ha conclòs.

stats