RECULL ARTICLES OPINIÓ

"A Rexach li van col·locar una trobada informal i una mica més i es torna a calar foc al Barça": el recull d'opinions

Les declaracions de Carles Rexach centren alguns dels articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimarts

Les  paraules de Carles Rexach al diari 'Regió 7' centren alguns dels articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimarts.

Joan Vehils, a 'Sport'
"La presència dels dos últims presidents del barça declarant als jutjats de Barcelona és la pitjor imatge que un club de futbol pot transmetre. El cert és que és trist i lamentable que per diversos motius, quatre dels últims presidents del Barça estiguin implicats en temes judicials. Tot això només serveix per fomentar l'eterna divisió que existeix entre el barcelonisme"

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'
"El cas Alves és una patata calenta que té el Barça sobre la taula i, sense director esportiu, té el perill de cremar-se. El jugador vol tres anys de contracte. El Barça podria arribar als dos. Li volen rebaixar la fitxa i el brasiler sap que amb la baixa a la butxaca el seu fitxatge és molt gustós per a diversos clubs grans".

Emilio Pérez de Rozas, a 'Sport'
"Es dirà que falta el més difícil i dur dels tres títols, però no és menys cert que molts mai van pensar que aquell Barça dubtós, poc vistós arribaria a l'inici de març amb la targeta de favorit en les tres competicions. La visita a Vila-real serà el partit que demostrarà l'autèntic nivell d'un equip que enamora a estones".

Josep M. Artells, a 'Mundo Deportivo'
"A canvi [de convocar eleccions anticipades] Bartomeu va demanar 'fair play' i que es deixés l'equip tranquil. Així ha estat: va acomiadar Zubi; va intervenir personalment per rebaixar la tensió entre Messi i Lucho; va obrir les finestres del club i dilluns signarà un conveni de col·laboració amb la fundació de Johan Cruyff. Un esforç al que tots hi han contribuït".

Dagoberto Escorcia, a 'Mundo Deportivo'
"A Charly li estan plovent pals de cert sector de la premsa per unes declaracions publicades en un diari regional pronunciades suposadament en un sopar d'amics fa set mesos. La seva condició de col·laborador en les pàgines de 'Mundo Deportivo' i de RAC1 influeix decisivament en el càstig dels mitjans opositors".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'
"El gran avantatge respecte a l'any passat és que les sensacions que està transmetent el Barça, a 3 de març, són molt millors que les de l'any passat. L'equip juga més i millor a futbol. Els futbolistes demostren una altra actitud. L'entrenador no vol marxar i les figures estan més a prop de la seva millor versió".

Toni Brosa, a 'L'Esportiu'
"Rakitic ha aportat virtuts, de tot tipus, que l'equip necessitava; des d'una combinació de talent i múscul que molt pocs a la plantilla tenen, fins a una fam immensa que molts ja no tenen, passant per intensitat, ritme, xut, joc aeri, verticalitat, solidaritat i la rara virtut de ser ídol a Sevilla i actuar amb humilitat de gregari a Barcelona".

Ferran Correas, a 'L'Esportiu'
"Messi va demanar a Bartomeu quan va millorar el seu contracte més cracs, més jugadors que l'ajudessin a portar l'equip fins als títols. Suárez va ser l'escollit, i l'uruguaià pot decidir partits. Va fer els dos gols a Manchester i també va ser clau dissabte passat a Granada".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu'
"A Charly li van col·locar una trobada informal, una mena de sopar-col·loqui, i una mica més i es torna a calar foc al Barça. [...] Unes declaracions com les del Charly, esportives al cap i a la fi, amb una mica del seu toc, haurien d'encaixar bé en aquest món per sinceres i, en canvi, una mica més i l'escombren".

Alfredo Relaño, a 'As'
"En temps de tant dissimulació, quan les coses es sospiten però ens costa verificar-les, és una benedicció que un personatge com Rexach ensenyi tant les cartes. Sens dubte és un compromís per al Barça. Rexach no és un exjugador que s'ha tirat a la muntanya, sinó un membre del 'staff' del club. Però això és problema del Barça".

Santi Nolla, a 'La Vanguardia'
"És difícil conjugar voler ser la millor Lliga del món amb camps de gespa en mal estat o amb grades semibuides. La Premier anglesa ha aconseguit que l'herba dels seus estadis sigui lluminosa i resplendeixi en les retransmissions televisives [...]. Aquí seria necessari prendre alguna mesura que superés els mínims establerts al reglament".