Barça
Esports Barça 31/03/2011

Robert Prosinecki: "La Lliga la guanyarà el Barça"

L'exjugador i ara entrenador de l'Estella Roja de Belgrad va declarar que el seu cor es decanta "pel Reial Madrid", però que "la Lliga la guanyarà el Barcelona"

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Robert Prosinecki, exjugador de Reial Madrid i Barça i entrenador, des de fa tres mesos, de l'Estella Roja de Belgrad, va declarar que el seu cor es decanta "pel Reial Madrid", però que "la Lliga la guanyarà el Barcelona".

"Són els dos clubs més grans del món. Jo he tingut la fortuna de jugar en tots dos. El Barcelona li encanta a tothom. Miro els seus partits sempre que puc. Però m'inclino més pel Reial Madrid", va dir Prosinecki en una entrevista a Terra.

"A tothom li agradaria jugar com el Barcelona, però només un equip del món pot fer-ho. És molt difícil imitar-los. Jo vull que el meu equip domini el joc, que tingui la pilota. No podem fer-ho com ells, però cal intentar-ho", va comentar l'ara tècnic.

Prosinecki es va declarar seguidor de la Lliga espanyola i no va dubtar a identificar-se més amb Pep Guardiola com a tècnic que amb Jose Mourinho.

"M'identifico més amb Guardiola, m'agrada més, però això no significa res. Mourinho és un dels millors entrenadors del món, l'avalen els seus títols i la seva trajectòria, però m'agrada més el joc de l'equip de Guardiola", va assegurar.

Malgrat això, tampoc va dubtar a donar com a favorit el Barça a la Lliga.

"Crec que el Barcelona guanyarà la Lliga. Són cinc punts més la diferència de gols. Poden passar moltes coses, però per mi és una distància definitiva. La Copa del Rei és diferent, és un partit, on pot passar qualsevol cosa. Aquí el Madrid té la seva oportunitat", va subratllar.

stats