Barça
Esports Barça 06/03/2012

Robin Dutt admet l'extrema dificultat de superar l'eliminatòria contra el Barça

El tècnic del Bayer Leverkusen ha assegurat que resultarà "extremadament difícil" donar la volta a l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça

Efe
2 min
Robin Dutt, a Barcelona

BarcelonaEl tècnic del Bayer Leverkusen, Robin Dutt, ha assegurat que resultarà "extremadament difícil" donar la volta a l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça, encara que ha recordat que, precisament per això, el seu equip "no té res a perdre i sí molt a guanyar".

"Des que està Pep Guardiola, donar-li la volta (a una eliminatòria) és extremadament difícil. Però no val parlar de teories, el que hem de fer és demostrar-ho", ha recordat el tècnic alemany en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament.

Després de l'1-3 favorable als blaugranes en el primer assalt a Alemanya, el Bayer acudeix a la capital catalana conscient que és l'oportunitat única per "demostrar" la millor versió de l'equip i, "si es converteix en el gran somni, ja veurem", ha dit Dutt.

"Si perdem contra el Barça no tindrà repercussió negativa en els següents partits, però un bon resultat pot portar-nos reconeixement i bones sensacions. No tenim res a perdre i sí molt a guanyar", ha explicat l'entrenador.

Segons el seu parer, "no té sentit parlar de percentatge de possibilitats de passar. Si parlem d'un cinc o deu per cent no té gaire sentit. El que hem de fer és establir les bases per fer un bon partit".

No es planteja, en cap cas, donar descans als seus millors homes: "En vuitens no podem posar un equip de filial. És una oportunitat única de jugar contra els millors i hem de fer-ho amb una formació de primera línia. No crec que tinguem possibilitat de jugar contra els més grans fins a la temporada que ve".

Un rival que, sota el seu punt de vista, jugui qui jugui, "sempre sembla que estiguin tots, són fortíssims" i per tant és complicat centrar-se en un únic factor a combatre.

"Hi ha moltes coses que poden preocupar en un equip com el Barça, però hem de buscar l'alegria d'aquest partit", ha opinat Dutt, que s'ha mostrat més distès responent si ell dubtaria sobre si renovar o no amb el Barça si fos entrenador blaugrana, com li passa a Pep Guardiola.

"El que hauríem de fer és un 'streaming' perquè segur que Guardiola està esperant el meu consell", ha dit en broma Dutt. "En tot cas, és un gran entrenador, i un gran entrenador pot prendre grans decisions".

També ha restat importància a la possibilitat d'una discussió com la que van protagonitzar dos dels seus jugadors al final del partit d'anada per quedar-se amb la samarreta de Leo Messi, per la qual el club alemany va acabar realitzant una subhasta benèfica.

"És una cosa que es decidirà aquest dimecres. Evidentment no és definitiu, però si passa el mateix que l'altra vegada i es pot recollir una bona quantitat de diners, 11.000 euros, doncs millor", ha dit.

stats