BARÇA

Bartomeu esquiva la polèmica sobre Messi: "Se'l veu feliç"

El president del Barça assegura que hi ha "una tensió desproporcionada" al club i confirma que es presentarà a les eleccions

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha aprofitat la compareixença de premsa d'aquest dimecres per parlar sobre el futur de Leo Messi al club blaugrana. Després d'anunciar que convocava eleccions per a aquest estiu, i que s'hi presentaria, el màxim mandatari ha volgut calmar els ànims sobre el crac argentí, després que diversos mitjans anunciessin un distanciament entre Messi i l'entrenador.

"És fals que hi hagi un expedient obert a Leo Messi. No sé d'on ha sortit aquesta notícia. És d'aquestes que dic que són malintencionades", ha comentat el màxim mandatari, que ha insistit que no té interès a desprendre's del crac argentí. "Té contracte fins al 2018, i ho he dit moltes vegades, que volem fer un equip al seu voltant. Ell és el nostre líder".

"Com veiem que Messi és feliç? Doncs veient-lo jugar al camp. Té ambició. Se'l veu feliç. És la millor notícia per al culer", ha afegit. "Messi no està en venda. Ho saben tots els clubs del món".