Barça
Esports Barça 08/12/2010

La Roma i l'Arsenal acaben segons del seu grup i són dos dels sis possibles rivals del Barça als vuitens

El proper 17 de desembre al Barça li podria tocar el Milan, l'Inter, l'Olympique de Lió, l'Olympique de Marsella, l'Arsenal i la Roma, tots equips de primera fila

Redacció
1 min

BarcelonaLa fase de grups de la Lliga de Campions s'ha acabat sense gaires sorpreses. Els equips que es preveia que es podrien classificar per als vuitens s'han classificat, i la sorpresa només ha sigut que alguns equips potents han acabat segons de grup en lloc de primers. Això significa que el Barça, com a primer de grup, no tindrà un sorteig fàcil. Els sis possibles rivals del Barça en el sorteig del proper 17 de desembre a Nyon són: els dos equips de milanesos (l'Inter de Milà de Samuel Eto'o i el Milan d'Zlatan Ibrahimovic), els dos equips francesos (l'Olympique de Lió, menys potent que altres anys, i l'Olympique de Marsella, que torna a l'elit). I els dos últims en aconseguir la plaça han sigut la Roma de Totti, que ha empatat al camp del Cluj però no li calia més, i l'Arsenal, que tot i guanyar 3-1 al Partizan de Belgrad, la victòria del Xakhtar a l'Sporting de Braga (2-0) l'ha deixat com a segon de grup i, per tant, Cesc es podria tornar a creuar en el camí del Barça.

El València, en canvi, tenint en compte que ha acabat segon de grup i al sorteig li toca un primer obligatòriament, ha tingut prou sort, ja que els possibles rivals són: el Chelsea, el Tottenham, el Manchester United, el Xakhtar i el Schalke 04.

stats