Barça
Esports Barça 27/06/2012

Rosell: "Crec que Jordi Alba vol tornar a casa"

El president del Barça segueix fent balanç de la temporada, i aquest matí a Catalunya Ràdio ha explicat que no apugen els abonaments de l'estadi per la crisi

Ara
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, fa balanç de la temporada / MANOLO GARCÍA

BarcelonaManel Fuentes ha entrevistat aquest matí a Catalunya Ràdio el president del Barça, Sandro Rosell, que ha repassat la temporada i l'actualitat blaugrana. Sobre el fitxatge de Jordi Alba, el president ha dit: "No està lligat, s'està negociant i estem veient si arribem a un acord. Si hauria sigut millor contractar-lo abans de la seva bona Eurocopa? Quan un jugador té la voluntat de venir al Barça això no influeix, i crec que Jordi Alba vol tornar a casa; em va fer molta il·lusió veure la fotografia en la qual ell posava de petit la primera pedra de la nova Masia".

El president barcelonista ha parlat sobre el rol de Tito Vilanova i sobre la resposta del tècnic empordanès quan li van proposar ser entrenador del primer equip: "Em va dir: 'jo, president, només vull fer d'entrenador'. Això és exactament el que has de fer, d'entrenador, li vaig respondre", ha explicat Rosell. El mandatari blaugrana ha puntualitzat que "Guardiola només feia d'entrenador, el que passa és que és una persona que comunica molt bé i que la gent li preguntava de totes les coses i ell, que és una persona molt educada i molt atenta, contestava a tothom. Així va semblar que feia de més coses que d'entrenador". Segons Rosell, "en canvi, en Tito diu: ‘A mi quan em facin aquestes preguntes, jo, si no us importa, no les vull respondre. Jo vull respondre si em pregunten pel lateral dret, pel lateral esquerre, si el porter està millor, si la jugada la va assajar... Aquestes coses'."

Pel que fa a la polèmica amb Dani Alves i el partit solidari que va jugar sense tenir l'alta mèdica, Rosell hi ha tret importància: "Comptem amb ell totalment i està bé que acudís a la crida de Messi per participar en un partit solidari".

Respecte als abonaments del Camp Nou, que aquest any no s'apujaran més enllà de l'IPC, el president ha dit: "Tal com està l'economia al carrer no apujarem els abonaments: el soci també pateix".

stats