BARÇA
Esports Barça 03/11/2011

Rosell: "Laporta? Si haguéssim de respondre a totes les ximpleries i animalades..."

El president del Barça diu que no respon "als polítics" i nega que Villa i Messi tinguin una mala relació, tal com diu aquest dijous el diari valencià 'Superdeporte'

Ara
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaSandro Rosell ha presentat aquest dijous al matí, juntament amb Dídac Lee, directiu de l'àrea tecnològica, l'estratègia digital del club.

En la roda de premsa, Rosell ha tractat breument alguns aspectes de l'actualitat esportiva. Ha elogiat Leo Messi i ha aprofitat per desmentir que hi hagi una mala relació entre l'argentí i David Villa, com aquest dijous apunta Superdeporte: "Leo és el millor jugador del món i probablement ho serà l'any vinent. No sé on és el seu límit. Què diuen, que no té una bona relació amb Villa? Doncs jo els vaig veure jugant junts al parxís en el vol de tornada de Praga. Això no s'aguanta, és per riure. No podem respondre a totes les animalades que es diuen".

Rosell també ha respost a Joan Laporta, que en una carta oberta al diari El Paísva criticar Sandro Rosell i la seva junta directiva. El president blaugrana ha optat per no respondre. "Ni cas, jo no responc als polítics. Si haguéssim de respondre a totes les ximpleries i animalades que es diuen no tindríem temps per treballar".

Rosell també ha apostat perquè les ràdios paguin per retransmetre els partits: "Les ràdios, igual que les televisions, generen ingressos per la retransmissió dels partits. És natural i normal que la LFP demani diners per aquests drets de la mateixa manera que fa la UEFA per la Champions. Dit això, vull puntualitzar que els drets no són del Barça".

El president també s'ha referit a la renovació d'Isaac Cuenca. El jugador del planter acaba contracte aquest juny. "Segur que Zubi ja està treballant en això", ha apuntat.

stats