Barça
Esports Barça 08/01/2013

Rosell: "A Messi li dic que serà d'aquí a uns anys quan es valori realment la seva gesta"

El president del Barça ha criticat a Mourinho per no anar a la gala de la FIFA tot i saber que no guanyaria, com sí va fer Pep Guardiola

Ara
2 min
Sandro Rosell felicita Leo Messi

Barcelona"Mai més hi haurà ningú com Messi", ha assegurat Sandro Rosell. El president del FC Barcelona ha parlat aquest matí per telèfona 'El Món a RAC1' i 'El matí de Catalunya Ràdio': Messi no és només un gran futbolista sinó també una gran persona, que entén els valors de la Masia, què és ser jugador del Barça i què significa viure a Catalunya. Quan parlem, li comento que serà sobretot aquí a uns anys, més que ara en el dia a dia, quan es valori realment la seva gesta".

Preguntat per l'agosarat vestit amb puntets blancs que duia a la gala de la FIFA, Sandro Rosell ha dit que "em va agradar, va ser un gest de caràcter. Messi és callat i mai vol sobresortir, però amb aquest vestit va donar un toc". En aquest sentit, el president també ha comentat a RAC1 que la de Messi "és una timidesa que el fa molt més gran. Demostra que darrere del gran futbolista encara hi ha aquest esperit de nen entremaliat".

Valdés

Quant a la renovació de Víctor Valdés, ha destacat que "és el millor porter que tenim i un dels capitans. Crec que també acabarà la seva carrera al club. El que passa és que Valdés té una forta personalitat, parla directe i sense embuts". El president blaugrana ha al·ludit aquí a les paraules de Víctor en recent roda de premsa, quan va comentar que hi havia la possibilitat que seguís la seva carrera a l'estranger.

En to de broma, Rosell ha afegit que sempre es diu que "les tres coses més difícils al món són ser el Papa, ser el president dels Estats Units i ser el porter del Barcelona".

Mourinho

Rosell ha insistit que "Pep va donar la cara desplaçant-se a Zuric". No com Jose Mourinho a qui ha recriminat que "a qualsevol festa que et conviden, cal anar-hi".

stats