Barça
Esports Barça 16/06/2011

Rosell: "Estem molt agraïts a totes les juntes directives dels últims 20 anys: Núñez, Gaspart, Reyna i Laporta"

Assegura que l'herència econòmica era pitjor la del 2010 que la de 2003, però que l'herència esportiva va ser molt millor la de 2010

Albert Solé
1 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, s'ha mostrat molt satisfet amb la gestió econòmica d'aquesta temporada: "Hem reduït el deute en 50 milions i hem mantingut l'excel·lència esportiva, i no era fàcil", i ha afegit "m'agrada que haguem pogut aconseguir-ho perquè hem demostrat que es poden fer les dues coses".

Respecte a l'herència que van rebre el 2010 de la directiva de Joan Laporta, Rosell ha sigut molt clar i ha assegurat que la motxilla esportiva era molt més bona el 2010 que la que van rebre de Joan Gaspart el 2003, però que en canvi l'herència econòmica era molt pitjor la de 2010 que la de 2003.

Tot i això, el president del Barça va recalcar que l'herència esportiva que ha rebut la seva junta directiva es va començar a forçar fa molt de temps: "L'herència esportiva va començar fa 20 anys amb la potenciació de La Masia, i ara n'estem recollint els fruïts. I l'herència de tenir Alves, Abidal, Guardiola, també ha sigut important, i estem encantats i molt agraïts a totes les juntes directives dels últims 20 anys, Núñez, Gaspart, Reyna i Laporta, una herència fantàstica".

Sandro Rosell ha explicat que la decisió que li ha costat més de prendre en aquest primer any de mandat ha sigut la venta de Zlatan Ibrahimovic: "La decisió més complicada va ser treure'ns de sobre Ibrahimovic. Des del punt de vista esportiu ha sigut un encert, però econòmicament ha suposat assumir una pèrdua de 50 milions d'euros que ha fet que tornem a tancar l'any amb pèrdues, i els directius haguem de seguir avalant".

stats