Publicitat
Publicitat

Barça

Rosell: "Guardiola és un model de comportament, un mirall en què es reflecteixen des d'esportistes a empresaris"

El dia que l'entrenador del Barça rebrà la Medalla d'Or del Parlament de Catalunya, el president blaugrana escriu una carta on glosa la seva figura i els seus valors

El president del Barça, Sandro Rosell, ha escrit una carta parlant sobre la figura de Pep Guardiola, que avui rebrà al Parlament la Medalla d'Or de la institució per raó de la seva trajectòria com a esportista d'elit, pels èxits assolits en la seva etapa com a entrenador, per la projecció d'una Catalunya culta, cívica i oberta. Rosell exalta els valors que representa el tècnic, que són els del Barça, diu, i recorda que és un model de comportament per a molta gent, no només del món de l'esport. El president acaba la carta amb un prec, que no és que renovi o que segueixi al Barça durant molts anys com li agradaria, sinó que "segueixis escoltant el teu cor".


L’essència del Barça feta persona
Ser profeta a la teva terra no està a l’abast de qualsevol. Ser estimat, reconegut, admirat i respectat com ho és Josep Guardiola a casa seva i arreu del món és un privilegi que només està reservat als escollits. La Medalla d’Or del Parlament és un reconeixement que, de ben segur, l’omple d’orgull, un sentiment que comparteixen els seus pares Dolors i Valentí i tota la seva família, però també tots els barcelonistes, els milions de catalans i tots aquells que consideren l’esport una eina extraordinària de transmissió de valors. Uns valors que en Pep representa com ningú, dins i fora dels terrenys de joc. Uns valors que el FC Barcelona sent seus i que el nostre país ha sabut convertir en un actiu i un exemple per a tots. Josep Guardiola és un model de comportament, un mirall en què es reflecteixen els esportistes, els entrenadors, els empresaris, els polítics, els educadors, els directius..., i qualsevol persona que, com ell, assumeix la seva responsabilitat amb principis, honestedat i passió, sobretot molta passió.
Guardiola personalitza l’essència del Barça. És el nen que s’ha format a La Masia, el jove del planter que arriba al primer equip i acaba lluint el braçal de capità, i el tècnic de la casa que dirigeix el millor Barça de la història. És la persona que ha liderat la construcció d’un equip que ens omple a tots de felicitat. El seu compromís i la seva fidelitat al club i a Catalunya l’han convertit en un barcelonista i un català universal. Ell contribueix a la projecció del Barça i del país, conscient de la gran responsabilitat que això comporta. Per la nostra Junta Directiva, en Pep és molt més que el millor entrenador que s’ha assegut mai a la banqueta del FC Barcelona. És el garant d’una manera de fer única. Com a president del club de la seva vida, només li puc agrair tot el que ens dóna i expressar el nostre desig i el de tots els culers: Pep, tant de bo, per molts anys, segueixis escoltant el teu cor.


Sandro Rosell i Feliu - President del FC Barcelona

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT