Barça
Esports Barça 10/12/2011

Rosell: "Per classificació, camp i estadística no som favorits. Però tenim el millor entrenador del món i els millors jugadors possibles"

Els presidents del Barça i Reial Madrid han comparegut en un acte cordial i on han coincidit a desitjar un clàssic que "respongui a les expectatives de la festa del futbol"

Martí Molina
1 min
Rosell i Florentino en el moment de la compareixença

BarcelonaSandro Rosell i Florentino Pérez han comparegut públicament just abans del dinar de directives, en un acte cordial i on han coincidit a desitjar un clàssic que "respongui a les expectatives" que s'han generat. Tanmateix, i mentre el president blanc no ha volgut fer cap pronòstic, el màxim mandatari del conjunt blaugrana no ha dubtat en dir que el Reial Madrid "és favorit per classificació, camp i estadística", però ha recordat que el Barça "té el millor entrenador del món i els millors jugadors possibles".

"Qui guanyi aconseguirà 3 punts però no significarà res pel desenllaç final de la lliga", ha reiterat Rosell, qui ha assegurat que "el Barça ja ha guanyat moralment amb la incorporació de Tito Vilanova". I és que pel president culer, "més enllà dels resultats hi ha la part humana".

Sandro Rosell ha agraït l'atenció que ha rebut per part dels dirigents blancs abans del clàssic, i ha desitjat que el partit "sigui un exemple pel món del futbol". Tots dos han volgut escenificar la pau després de la pujada de tensió dels anteriors clàssics. Agua pasada no mueve molino, ha estat l'expressió literal que ha fet servir el president blaugrana, qui ha afegit que "amb una gran persona i un gran president no pots tenir mala relació".

Per últim, i qüestionat sobre si durant el dinar de directives es tractarà el possible fitxatge de Neymar –que es disputen els dos clubs–, Rosell ha dit que "a vegades pot passar que els dos clubs s'interessin per un mateix jugador. Seria interessant tenir aquí el president del Santos, però ara per ara és jugador del club brasiler".

stats