Publicitat
Publicitat

Barça

Rosell: "Nosaltres no som de la cultura del 'pelotazo', ja sabeu què vull dir"

El president del Barça s'ha referit al Reial Madrid i la seva política econòmica quan ha recordat que han aturat la requalificació del Miniestadi

Sandro Rosell, president del Barça, en l'àrea patrimonial ha explicat que van aconseguir aturar la requalificació dels terrenys del Miniestadi, i ha assegurat: "Nosaltres no som de la cultura del "pelotazo", i ja sabeu què vull dir", en referència clara al Reial Madrid i la seva cultura econòmica. Respecte als terrenys de Viladecans, ha comentat: "No sabem què fer-ne dels terrenys de Viladecans. Hem buscat comprador i ningú ens n'ofereix més de 3 milions, dels 18 que se'n van pagar. Un soci té un terreny al costat on hi planta carxofes i ens ha dit que li deixem plantar carxofes i que en donarà una a cada soci, ens ho estem pensant perquè no sabem què fer-ne".

El president també ha comentat que han aconseguit despolititzar el club: "Hem tret la política del club, som catalans i catalanistes, només faltaria, però no som d'esquerres ni de dretes. Estic content de la sortida progressiva de la deriva política que havia agafat el club darrerament".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT