BARÇA
Esports Barça 26/08/2011

Rosell: “El més important és que la institució es vagi fent gran”

El president del Barça felicita els jugadors i l'afició i explica que Cesc li ha dit: “Presi, sort que he arribat abans del 31, perquè sinó em perdo aquests dos títols”

Nuria García
1 min

BarcelonaSandro Rosell estava feliç després que el seu equip hagi aixecat un nou títol. "El més important és felicitar els nostres jugadors, llàstima que la gespa no estava en les millors condicions. Després felicitar l'afició, que com sempre ha estat cívica, gairebé 6.000 culers, és un goig, tots amb les samarretes posades. No és tan fàcil guanyar tants títols. El més important és que la institució es vagi fent gran", ha dit Rosell.

Sobre Cesc, que ha aixecat el seu segon títol en pocs dies, Rosell ha dit: "Ha estat arribar i moldre. Ara quan estàvem entregant els trofeus, em diu: 'Presi, sort que he arribat abans del 31, perquè sinó em perdo aquests dos títols'", ha recordat que estan "molt contents" i que "és un encert dels nostres tècnics decidir que vingui"

Del sorteig de la Lliga de Campions, que ha aparellat el Barça amb el Milan, on juga Ibrahimovic, el president del Barça ha dit: "És un jugador més. Nosaltres, a preparar-nos per intentar guanyar el Milan. Ens hem de preocupar de nosaltres i de ningú més". La mateixa resposta ha donat quan ha estat preguntat per si per Mònaco es comentava alguna cosa de la ditada de Mourinho a Tito Vilanova. "Es comenta, però nosaltres ens hem de preocupar de nosaltres, la resta és problema dels altres. Nosaltres, hem de pensar en clau Barça, la resta no ens importa", ha afirmat Rosell.

stats