BARÇA
Esports Barça 29/02/2012

Rosell: "Fins que les matemàtiques ho diguin, res és impossible"

El president del Barça assegura que la bateria del seu mòbil "no s'acaba" per esperar la trucada de Guardiola anunciant que renova com a tècnic del primer equip

Efe
2 min
Sandro Rosell i el directiu Didac Lee, presents a la signatura de l'acord entre el Barça i Mobile World Capital

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha considerat aquest dimecres que "res és impossible" en la lluita pel títol de Lliga, pocs dies després que el tècnic del seu equip, Pep Guardiola, assegurés que els blaugrana "no guanyaran aquesta Lliga".

"La paraula impossible ha d'existir, però no per aquest cas. Impossible és quan les matemàtiques ho diguin. Res és impossible", ha assegurat Rosell durant un acte a la fira 'Mobile World Capital' que se celebra a Barcelona i amb la qual el club blaugrana ha signat un acord de col·laboració.

I és que les paraules de Guardiola, després de guanyar el diumenge l'Atlètic de Madrid, han derivat en diferents interpretacions, des d'una estratègia perquè el líder es relaxi, fins a una ironia sobre les suposades ajudes arbitrals al màxim rival. En aquest sentit, fent ús de l'argot de les noves tecnologies en el marc en què es trobava el president blaugrana, Rosell ha comentat: "Ara que millorarem la tecnologia 3G al Camp Nou, segur que millorarà la connexió entre àrbitres i assistents".

Respecte a l'actitud dels àrbitres amb els jugadors del Reial Madrid, i prenent com a metàfora les aplicacions per a mòbils que ha presentat aquests dies l'entitat culer, el mandatari ha apuntat: "Li demanarem (a la Federació Espanyola i als comitès de disciplina) que vagin a veure les aplicacions de la Federació Anglesa, que allà sí funcionen".

En tot cas, tot i mostrar-se favorable a la introducció de noves tecnologies en el futbol, ha matisat que potser es "perdria la salsa del futbol". "No ho tinc clar, però el Barça està disposat a liderar qualsevol canvi a millor", ha afegit. I finalment, tractant d'esquivar les preguntes sobre la renovació del seu entrenador, ha subratllat que la bateria del seu mòbil per esperar l'anhelada trucada de Guardiola "no s'acaba". "Tenim bateria solar i aquí fa molt de sol", ha bromejat, recordant que "amb en Pep, l'Andoni Zubizarreta i en Josep Maria Bartomeu fem sopars periòdics i els marquem amb molta antelació, no amb el WhatsApp", ha conclòs sobre quan podria arribar el 'sí' del Pep.

stats