Barça
Esports Barça 13/04/2013

Roura: "Amb el Bayern no hi haurà el mateix grau de tensió mediàtica que amb el Madrid"

El segon entrenador del Barça ha valorat el sorteig de la Champions i ha dit que tant a ell com a la resta de l'equip li era "igual" qui fos el rival a les semifinals

M. Molina
1 min
Jordi Roura, durant la conferència de premsa d'aquest dissabte

BarcelonaJordi Roura ha sortit aquest dissabte en conferència de premsa per valorar el partit del cap de setmana contra el Saragossa, i també per analitzar el sorteig de la Champions d'aquest divendres, que va emparellar els blaugranes amb el Bayern de Munic.

"És un rival duíssim que ha arribat amb un gran estat de forma. L'any passat ja va eliminar el Madrid. La preparació haurà de ser diferent perquè és un equip que el coneixem menys", ha dit Roura, que ha confessat que tant a ell com a la resta de l'equip li era "igual" quin fos el rival.

De totes maneres, i com que el Barça ha evitat el Reial Madrid, Roura ha reconegut que amb aquest fet: "No hi haurà el grau de tensió mediàtica que hi hauria amb el Madrid, i en aquest sentit estem una mica més tranquils".

Serà una eliminatòria de semifinals en què els blaugranes no parteixen amb l'etiqueta de favorit. "És veritat que en la majoria de partits el Barça és favorit, i en aquest cas sembla que no. Però penso que ve marcat per l'última eliminatòria o partit. El Bayern ho va solucionar amb una solvència extraordinària i nosaltres vam patir contra el PSG", ha dit per concloure el tema.

stats