Barça

Roura: "La manera de jugar del Rayo ha permès veure espectacle i un partit bonic"

L'entrenador del Barça elogia l'actitud dels seus jugadors després de l'esforç del dia del Milan

Jordi Roura ha afrontat la que, previsiblement, serà la seva última roda de premsa amb la felicitat de la victòria."Avui era un partit complicat per les circumstàncies, i que veníem d'un desgast important contra el Milan. Arrossegàvem molt cansament físic i psíquic".

"El Rayo és un equip especial, que et discuteix la possessió de la pilota, que té la defensa molt avançada, i ha fet que els gols arribessin a la contra, cosa poc habitual al Camp Nou", ha afegit. "La manera de jugar de Rayo ha permès veure espectacle i un partit bonic".


Villa-Messi

"He sentit moltes vegades que no es portaven bé, però sempre ho he trobat absurd, es porten molt bé, com sempre", i ha destacat que el joc dels dos futbolistes es complementen".


Campions?

"No podem dir que ja tenim la Lliga, cada setmana que passa i guanyem estem més a prop d'aconseguir-la", ha comentat amb la seva prudència habitual, tot i que ha admès que està ben encarrilada.


Adriano

"És la part més negativa del partit d'avui, és un home que ens pot cobrir moltes posicions, però haurem de trobar solucions dins de la plantilla, com sempre hem fet".