BARÇA
Esports Barça 12/03/2013

Roura: "El Tito està feliç. Se li ha girat feina i, per tant, és una doble satisfacció"

El segon entrenador del Barça ha assegurat que ha viscut el partit contra el Milan amb nervis i que celebra haver superat el Milan pels jugadors perquè apunta que "no es pot dubtar d'ells"

Nuria García
2 min
Jordi Roura, a la banqueta

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha assegurat als micròfons de TV3 després d'eliminar el Milan a la Lliga de Campions que havia parlat amb el tècnic, Tito Vilanova. "El Tito viu tots els partits amb molta intensitat. Ell està feliç. Se li ha girat feina i, per tant, és una doble satisfacció", ha dit Roura.

L'ajudant de Vilanova ha explicat en roda de premsa que ha viscut el partit amb nervis. "Durant el partit és inevitable, és impossible no alterar-te una mica. El més normal és posar-te nerviós perquè ha estat un partit intens i disputadíssim". Sobre el partit, ha dit: "Hem dominat el 'tempo' del partit i amb el quart gol el partit pràcticament s'ha acabat".

Roura ha comentat que està content pel gran partit que ha fet el seu equip i, sobretot, pels jugadors. "Nosaltres teníem una circumstància molt especial [per l'absència de Vilanova], però hem seguit la mateixa línia de treball, tant quan hem guanyat com quan hem perdut. Portàvem una sèrie de partits en què els resultats no sortien bé i contra el Milan hem demostrat que els jugadors són d'una pasta especial. No es pot dubtar d'ells, han rebut crítiques, algunes desmesurades, i han tornat a aconseguit un gran resultat amb una actitud encomiable. És un partit important per a nosaltres i estic feliç i tranquil".

El segon tècnic del Barça ha explicat que no han canviat les rutines durant la setmana per preparar aquest partit: "Portàvem molts dies parlant de la remuntada. Tots els jugadors sabien la importància del partit. Quan reben crítiques, a ningú li agrada. Per a mi, era molt més difícil el partit contra el Deportivo, perquè arribava just abans d'un partit important. I segurament, el partit contra el Rayo segurament serà més difícil que aquest, per a aquest la feina del cos tècnic era molt més fàcil".

Per a Roura, la clau del partit d'aquest dimecres ha estat marcar aviat: "En aquest tipus de partits és important marcar d'hora. Has de tenir una part de fortuna. Hem tingut un pal d'Iniesta i un penal no xiulat a Pedro i ells han tingut una pilota al pal. El futbol, en els últims dies, ens havia penalitzat una mica i contra el Milan s'ha fet justícia".

"Ni abans érem tan dolents ni ara som els favorits per guanyar la Champions. Això no és així", ha apuntat Roura, que ha assegurat que no té cap preferència sobre el rival dels quarts de final, que es coneixerà divendres. El segon entrenador del Barça ha destacat l'afició: "M'agradaria donar les gràcies a tot el públic que ha vingut al Camp Nou. Han estat superbs i han estat vitals, un factor clau per aconseguir el que hem aconseguit".

stats