Barça
Esports Barça 20/04/2013

Roura: "És molt important tenir 13 punts més que el millor Madrid de la història"

El segon entrenador del Barça s'ha mostrat moolt feliç per Abidal, que ha aguantat els 90 minuts sencers i jugant a un nivell molt alt

Albert Solé
1 min

BarcelonaJordi Roura, segon entrenador del Barça, s'ha mostrat molt feliç per Abidal, i no el descarta per ser titular a Munic: "Avui estem tots molt contents, més enllà de la valoració esportiva, per Abidal perquè ha jugat els 90 minuts i s'ha trobat molt bé. A més ha estat molt segur al darrera i els rendiment ha sigut molt alt".

Sobre la renovació d'Abidal, Roura ha dit: "No cal córrer. Hem de gaudir del partit d'avui: Abidal ha jugat els 90 minuts. L'altre tema ja el tractarem a final de temporada, veurem quina és la seva situació i les necessitats de l'equip".

Sobre qui serà titular a les semifinals de Champions, ha dit: "Bartra està com un toro i és una opció més que tenim darrera per jugar a Munic, ho decidirem en els propers entrenaments. Igual que Abidal, que és una alternativa més i valorarem si fer-la servir".

El tècnic també ha valorat molt que el títol de Lliga estigui a sis punts: "És molt important tenir 13 punts més que potser el millor Madrid de la història, i és cert que ens costa en alguns partits, com avui que en ha faltat fluïdesa en atac".

La Lliga

"Nosaltres no podem triar quan serem campions, nosaltres anirem a jugar i guanyar a Bilbao, i serà quan serà", ha dit sobre el fet que podrien ser campions en un avió tornant de Bilbao.

Villa

"Jugar els 90 minuts avui no li resta possibilitats a Villa, tots els jugadors que estan bé físicament tenen opcions de jugar dimarts", ha dit.

stats