BARÇA
Esports Barça 16/03/2013

Roura: "Si el del Rayo és el meu últim partit serà una alegria descomunal. Voldrà dir que el Tito ha tornat"

El segon entrenador del Barça ha parlat abans del partit que l'equip blaugrana jugarà aquest diumenge contra el Rayo Vallecano al Camp Nou (21 hores)

Nuria García
3 min
Jordi Roura

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha parlat en la roda de premsa de la Ciutat Esportiva el dia abans que l'equip s'enfronti al Rayo Vallecano al Camp Nou (21 hores). "Per a nosaltres tots són partits importants. El de diumenge és especialment complicat perquè venim d'un partit important, d'un gran esforç anímic i físic i hem d'evitar no caure en la relaxació. Hem d'afrontar-lo amb intensitat i molt concentrats", ha dit Roura.

"Quan has tingut algun resultat negatiu i et trobes amb un partit important com el de dimarts i el tires endavant, òbviament la moral de l'equip ha pujat. Però ara ens hem de centrar en la Lliga", ha afegit.

El d'aquest diumenge pot ser l'últim partit de Roura al capdavant del primer equip, ja que s'espera que Tito Vilanova arribi a Barcelona a finals de mes: "Si diumenge és el meu últim partit de Lliga, doncs suposaria una alegria descomunal. No per deixar de ser el primer entrenador, sinó perquè arribarà l'entrenador. Tothom estarà molt feliç, que torni el Tito és una bona notícia", ha afirmat Jordi Roura, que sobre la seva experiència com a primer entrenador blaugrana ha afirmat: "D'angoixa no n'he tingut en cap moment. Em quedo amb els companys. Tots han fet un pas endavant, han estat un gran suport per a mi".

El Barça jugarà el partit d'aquest diumenge sense tres dels seus quatre capitans: Xavi i Puyol estan lesionats, i Valdés, sancionat. "Quan jugadors d'aquest nivell no són a l'equip, sempre se'ls troba a faltar. La plantilla del Barça té jugadors per donar el nivell i per saber estar en els moments importants. Els jugadors que surtin ho faran amb les màximes garanties i amb tota la intensitat", ha afirmat el segon entrenador del Barça.

Sobre l'operació de Carles Puyol, Roura ha destacat: "Perdre un jugador com el Puyi, que és un referent, sempre és una situació dolorosa. Ha anat aguantant les molèsties i ja sabeu que aquestes coses, si no les aguanta el Puyi, no les aguanta ningú", mentre que sobre la convocatòria de Xavi amb la selecció espanyola (el migcampista de Terrassa encara no està recuperat de la sobrecàrrega muscular), ha dit: "Qui decideix és la Federació. Ells saben que el Xavi està lesionat i nosaltres estem confiats que el cuidaran i el tractaran bé i que, si tenen algun dubte, el dosificaran. Confiem que sabran controlar la situació i per això estem tranquils".

Sense Puyol, caldrà buscar d'altres solucions per ocupar el seu lloc a la defensa. I una de les solucions pot ser Marc Bartra. "Estem encantats amb el treball de Bartra. Sense Puyol potser té més opcions, però haurem de veure com juga el rival també", ha assegurat Roura.

El PSG, un equip "amb jugadors de talla mundial"

Jordi Roura ha valorat l'aparellament amb el PSG als quarts de final de la Lliga de Campions. "Al final, el rival que ens ha tocat en els últims anys s'ha reforçat molt i té grans jugadors. Serà una eliminatòria molt complicada. Es comenta que nosaltres som els grans favorits, però també es deia del Milan! A hores d'ara, totes les eliminatòries seran complicades i dures. Al final, si no hi ha sorpreses, s'haurà de decidir a Barcelona. El PSG és un equip amb jugadors de talla mundial i, per tant, serà una eliminatòria dificilíssima". Roura ha afegit que creu que Ibra no vindrà al Camp Nou amb ganes de revenja. "Ibra és perillós perquè és Ibra, no pel que hagi de demostrar, ja que no ha de demostrar res. No crec que vulgui revenjar-se", ha conclòs.

stats