Barça
Esports Barça 25/02/2013

Jordi Roura: "Amb Undiano Mallenco d'àrbitre els nostres percentatges baixen molt"

El segon entrenador del Barça comenta estan preparats per si el Madrid els ataca des del primer minuts, però també si els espera al darrera

A.s.
2 min
Jordi Roura a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Jordi Roura ha sortit aquest matí a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva amb un missatge clar al cap: "Nosaltres amb el resultat no especulem mai perquè no sabem fer-h".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } "Veient tots els precedents i tot el que fa el Madrid, el Madrid ha de marcar i sabem que des d'inici ens vindran a marcar, però també estem preparats per si ens esperen al darrera", ha dit.

L'àrbitre

Roura ha sorprès parlant de l'àrbitre del partit, Undiano Mallenco: "L'àrbire és el que és i no ho discutirem, però és cert que amb aquest àrbitre els nostres percentatges baixen molt. Tots tenim amb la memòria la permissivitat que va tenir en la final de Copa amb el Madrid, esperem que les seves decisions no marquin el desenllaç del partit". I tot i que després li han insistit perquè ampliés la resposta, no ha volgut anar més enllà d'aquestes paraules.

Gols encaixats

"Estem mirant perquè hem encaixat tants gols i intentarem corregir-ho. Hi ha gols que són producte de l'encert del rival, altres de la fortuna, i altres són culpa nostra per falta de concentració, però ara no les explicaré", ha comentat el tècnic respecte el taló d'Aquiles d'aquest equip actualment.

Pel que fa a si el Madrid jugarà dur: "Tots els Barça-Madrid sempre són intensos, però espero que la cosa no vagi més enllà".

Messi

A Roura li han preguntat sobre el nivell de Messi, que sembla per sota del de mesos anteriors: "Menys mal que Messi no està fi... Tots tenim marge de millorar, tu, i jo, però crec que discutir la temporada de Leo em sembla fora de lloc", ha respost el tècnic de Llagostera.

"Veig a Leo molt bé, amb ganes de competir sempre, i no el veig més cansat que altres temporades a aquestes alçades de la temporada", ha insistit. "Leo és una persona extremadament competitiva sempre, i els partits amb el Madrid sempre li fan gràcia, no els veig especuialment motivat contra el Madrid, perquè ho està sempre. I sobre el que es va dir d'ell del partit d'anada, no li ha donat cap importància".

Villa titular?

"Jugar amb un davanter centre fixe és una de les variants que tenim i no la descartem en funció de com es desenvolupen les coses".

stats