BARÇA
Esports Barça 09/02/2013

Roura: "És cert que sempre entrenem al matí, però no és el mateix entrenar que competir"

El segon entrenador del Barça ha assegurat que està en contacte permanent amb el tècnic, Tito Vilanova. "Està més actiu que mai, es troba bé i té accés a tota la informació", ha dit Roura sobre Vilanova

Nuria García
3 min
Jordi Roura, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha parlat en roda de premsa abans del partit d'aquest diumenge contra el Getafe (12 hores). El tècnic ha comentat que l'horari matinal no ha de provocar canvis en el rendiment de l'equip.

"Altera la rutina normal d'un partit nostre pel canvi d'horari. Hem cregut convenient després de parlar amb els metges i amb els preparadors físics de concentrar-nos aquest dissabte per sopar de manera adequada, esmorzar a l'hora correcta... és un horari diferent, però ho serà per als dos equips. Més enllà d'aquestes petites variacions, crec i espero que no alterarà res més", ha comentat Roura, que ha afegit: "És cert que sempre entrenem a aquesta hora, però no és el mateix entrenar que competir. Intentarem, des de la nostra banda, que la gent surti amb la màxima intensitat possible. És un partit que té molts condicionants molts perillosos que hem de controlar: l'horari, els partits de seleccions...".

Preguntat sobre el rival d'aquest diumenge, Roura ha destacat: "És cert que el Getafe és un equip que a l'estadi sempre ens ha costat una mica. És un equip defensiu, que treballa bé al darrere, és solidari, treballa... aquesta setmana, parlant amb el Tito, hem comentat la dificultat que té aquest partit". A més, l'entrenador blaugrana ha continuat: "És un partit de Lliga més, com tots, però hem d'intentar jugar-lo amb intensitat". I és que, el fet que alguns dels jugadors hagin tingut partits de seleccions, pot fer que hi hagi rotacions. "Hi ha moltes variables quan fem els onzes: els dies de recuperació, els partits internacionals... tot això es té en compte. Hem d'acabar-ho de parlar amb el Tito i prendre una decisió. Cal tenir en compte que molts van jugar molts minuts i que el viatge va ser llarg. Cal valorar tots els condicionants".

Contacte permanent amb Tito Vilanova

Jordi Roura ha comentat que totes les decisions les parla abans amb el primer entrenador del Barça: "Sempre hem estat en contacte permanent amb ell. Amb les noves tecnologies, via internet i via telefònica, ell està més actiu que mai. Està perfecte, es troba bé i té accés a tota la informació i a tots els informes. Les diferències són mínimes malgrat que ell no hi sigui aquí", ha dit Roura, que ha afegit: "No és el mateix que si ell fos aquí, però malgrat això, veu tots els partits i fins i tot tenim un sistema de càmeres que li permet veure els entrenaments. Abans del partit parlem, també a la mitja part... i si durant el partit hem de comentar alguna cosa, també ho fem. Afortunadament, ell està molt bé i podem treballar plegats".

Sobre la situació de David Villa, Roura ha afirmat: "Nosaltres estem encantats amb el David. Ve d'un procés difícil, però cada vegada està millor i és un més de la plantilla. No hi ha cas Villa".

El segon entrenador del Barça també ha parlat sobre les declaracions del president blaugrana, Sandro Rosell, en què afirmava que li agradaria fitxar un jugador del Madrid per al Barça. "No negarem i discutirem la qualitat de la plantilla del Madrid. No m'estranya! Si a algú del Madrid li preguntes si voldria fitxar algun jugador dels nostres, potser et diria el mateix, és normal", ha assegurat Roura.

Per últim, Roura també ha parlat sobre el vídeo de TV3 en què es comparaven els jugadors del Reial Madrid amb hienes, Roura ha dit: "Jo el vídeo no l'he vist. Aquest matí m'han comentat alguna cosa, però aquest vídeo és aliè al Barça i, per tant, no hem de dir res, no ens afecta".

stats