Esports Barça 12/04/2013

Rummenigge, directiu del Bayern: "Jugar contra el millor equip d'Europa és un repte apassionant"

El president del consell directiu del Bayern ha recordat l'enfrontament entre els dos equips el 2009, quan els alemanys van perdre 4-0 al Camp Nou

Efe
1 min
Karl-Heinz Rummenigge durant l'assemblea anual del Bayern de Munic

BerlínEl president del consell directiu del Bayern Munic, Karl-Heinz Rummenigge, ha dit aquest divendres que serà un "repte apassionant" jugar en semifinals contra el Barça, equip al qual ha qualificat com el millor equip d'Europa.

"El Barça és la mesura de totes les coses a Europa, ha guanyat diverses vegades en els últims anys la Lliga de Campions i és l'equip amb més continuïtat", ha dit Rummenigge després de conèixer el resultat del sorteig.

"Sé el que ens espera, serà més difícil que en els quarts de final contra el Juventus però és un repte apassionant jugar contra el millor equip d'Europa", ha afegit.

En una compareixença davant la premsa a Munic, Rummenigge ha comentat que el Barça és el gran favorit a guanyar el torneig. Rummenigge ha recordat també l'enfrontament entre els dos equips el 2009, quan el Bayern va perdre per 4-0 al Camp Nou. "L'any 2009 vam jugar contra el Barça i recordo que al final jo no volia seguir veient el partit. Crec que ara tenim una bona oportunitat per mostrar que el Bayern ha progressat des de 2009", ha apuntat.

Rummenigge ha revelat a més que té excel·lents relacions amb el Barça i el seu president Sandro Rossell i ha afegit que si no han parlant entre ells sobre l'aparellament segurament és perquè tots dos estan en "estat de xoc".

stats