Esports Barça 28/02/2015

El Sabadell abandona l'últim lloc de Segona després de superar l'Alabès (2-1)

Aníbal i Collantes donen la victòria al conjunt arlequinat

Aníbal Zurdo, després del primer gol a la Nova Creu Alta / LFP

BarcelonaEl Sabadell respira després de 80 minuts agònics contra l'Alabès. El conjunt arlequinat ha aconseguit el triomf gràcies a un gol de falta de Juan José Collantes al minut 83, amb la col·laboració del porter visitant Manu Fernández. Amb aquesta victòria 2 a 1 l'equip català abandona l'última posició de Segona, que ara recau sobre el Recreativo. El conjunt de Juan Carlos Mandiá s'ha avançat al marcador gràcies a un gran remat de cap d'Aníbal Zurdo, que ha aconseguit el seu segon gol de la temporada, en la seva segona aventura a Sabadell. Abans del gol inicial, a la mitja hora de joc, Sotan Tanabe havia estavellat una rematada de cap al travesser, i Nauzet havia salvat el seu equip, aturant un xut de l'exsabadellenc Manu Lanzarote. El Sabadell ha dominat durant la major part del partit, però sense ser excessivament superior als bascos, ferms en defensa i ràpids al contraatac.

El gol d'Aníbal ha estat replicat a la segona part per part de Toti, amb un remat molt similar que s'ha col·lat al segon pal de la porteria de la Nova Creu Alta. Faltava mitja hora de joc, i el Sabadell necessitava un triomf vital per seguir amb la seva lluita per la permanència. L'aliat local ha estat Manu Fernández, que s'ha empassat el xut de Collantes i ha permès sumar els tres punts al conjunt entrenat per Mandiá.