SELECCIONS
Esports Barça 28/03/2011

De moment els jugadors del Barça no podran tornar

Tot i el mal estat del terreny de joc, la selecció estatal, amb els jugadors blaugranes que la composen, en principi jugaran demà contra Lituania i no podran tornar abans d'hora

Redacció
1 min

BarcelonaEl partit entre Lituània i Espanya, de la fase de Classificació per l'Eurocopa 2012 i en dubte pel mal estat del terreny de joc de l'estadi Steponas Darío i Stasys Gireu de Kaunas, de moment segueix endavant. Valdés, Villa, Busquets, Piqué, Xavi i Iniesta encara no saben si jugaran demà, però el que saben segur és que no podran tornar fins que se sàpiga.

L'alemany Rainer Koch, delegat de la UEFA, ha tingut ja l'oportunitat d'anar a les instal·lacions i de veure in situ el camp. En principi, segons ha sabut l'expedició, el partit es jugaria perquè no hi ha cap risc de lesió.

Per tant, els internacionals de la selecció espanyola que juguen al Barça encara tardaran uns dies més en tornar, no obstant això, s'haurà de deixar passar les hores i saber la decisió final del col·legiat de la trobada, el francès Laurent Duhamel, que visitarà el terreny de joc demà abans del partit.

La selecció s'ha exercit aquesta tarda sota una fina cortina d'aigua que aquesta nit podria convertir-se en neu i perjudicar encara més el terreny de joc.

stats