Barça
Esports Barça 13/11/2011

Sandro Rosell serà entrevistat aquest dilluns per la cadena Al Jazeera Sport News

El president del Barça és a Qatar per participar a l'Aspire4Sport, un congrés internacional sobre la indústria de l'esport. Rosell hi farà aquest dimarts una conferència

Ara
1 min
Sandro Rosell, president del Barça

BarcelonaAquest dilluns (15.30 hora catalana) el president del Barça, Sandro Rosell, serà entrevistat en directe des de Qatar per la cadena de televisió Al Jazeera Sport News. Una entrevista que serà emesa simultàniament per Catalunya a través de Barça TV i Esport3.

La cadena Al Jazeera Sports News és un nou canal de televisió especialitzat en programes informatius esportius que es va estrenar l'1 de novembre passat i que es pot veure a tots els països àrabs (Orient Mitjà i nord d'Àfrica) i a la resta del món a través d'Internet. La inauguració oficial del canal també va tenir un clar protagonisme blaugrana, ja que va comptar amb la presència del vicepresident institucional, Carles Vilarrubí, i amb l'emissió d'un vídeo de felicitació amb intervencions del president Sandro Rosell, del tècnic Pep Guardiola i dels jugadors Messi, Cesc i Piqué.

En la programació d'Al Jazeera Sports News destaca un espai setmanal dedicat a la Lliga espanyola, Lliga en una setmana, que presenta el periodista qatarià Mohammed Saadon Al Kuwari i que aquest dilluns centra el seu contingut en una entrevista en exclusiva amb el president del FC Barcelona Sandro Rosell. L'entrevista tindrà una durada d'uns 40 minuts aproximadament i la cadena estima una audiència aproximada de 40 milions d'espectadors a tot el món.

El president Sandro Rosell encapçala una delegació del FC Barcelona que, a partir d'aquest dilluns, participa en l'Aspire4Sport, un congrés internacional centrat en la indústria de l'esport. També està previst que demà dilluns el vicepresident Javier Faus participi en un debat sobre la vinculació entre el patrocini internacional i el món de l'esport.

stats