Barça
Esports Barça 04/06/2012

Sandro Rosell ratifica la seva confiança en Tito Vilanova a Figueres

El president del Barça ha aprofitat una visita a Figueres amb motiu de la celebració d'una junta directiva itinerant per ratificar la seva confiança en el substitut de Pep Guardiola

Efe
1 min
Santi Vila i Sandro Rosell

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha aprofitat una visita a Figueres amb motiu de la celebració d'una junta directiva itinerant per ratificar la seva confiança en el substitut de Pep Guardiola al capdavant del primer equip, Tito Vilanova.

Rosell, abans de la reunió de directius, ha visitat l'ajuntament de la capital de l'Alt Empordà i ha citat com a referències locals blaugrana el pintor Salvador Dalí, Tito Vilanova com a exjugador i exentrenador de la UE Figueres i un dels integrants de l'actual junta, Dídac Lee.

En referir-se al relleu de Guardiola, el president barcelonista ha manifestat que ho va fer "molt bé" en aquestes dues etapes a Figueres, "igual que ho ha fet com a segon entrenador tots aquests anys" i que ho farà "en el futur" al capdavant de l'equip, cosa de la qual no té "cap dubte".

Sandro Rosell ha lliurat a l'alcalde de la ciutat, Santi Vila, una samarreta del Barcelona amb la inscripció Figueres 2012 i ha signat en el llibre d'honor consistorial.

Ha assenyalat Dídac Lee com l'artífex de la celebració d'aquesta junta itinerant que ha reunit a partir de les 16.00 hores els directius al Museu de la Joguina de la capital empordanesa.

Els integrants de la directiva barcelonista, després de la visita a l'ajuntament i abans de la reunió oficial, han menjat al restaurant xinès de la família de Lee a Figueres.

stats