Publicitat
Publicitat

Barça

Sandro Rosell: "Zubi segur que té un pla B a Guardiola, perquè sempre s'ha de tenir, però per no fer-lo servir"

El president del Barça ha assegurat que "li demano als Reis la renovació de Guardiola, però no tinc por perquè el club està per sobre de les persones"

Sandro Rosell, president del Barça, no s'ha pogut escapar de les preguntes sobre la renovació de Guardiola que sempre es fan per aquestes dates, i ell ha respost: “Té el contracte sobre la taula, per renovar d'un fins a quatre anys. Ell ha de prendre la decisió i farem tot el que puguem perquè no pugui dir que no”, i ha afegit: "El que li demanaria als Reis seria la renovació de Guardiola, però por no tinc perquè el cbub està per sobre de qualsevol persona, de Guardiola o de Messi. Els dia que ho deixin serà una tristesa, serà una pena, espero que passin molts anys quan això passi, però el club continuarà".

I preguntat sobre si té un pla B previst si al final Guardiola digués que no vol seguir un any més, ha explicat que: "Això és cosa de Zubi, i ell està planificant en l'àrea esportiva pensant en l'any que ve i l'altre, i deu estar planificant pensant amb la continuïtat de Guardiola. Però segur que deu tenir un pla B, perquè sempre s'ha de tenir, però per no fer-lo servir".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT