Barça
Esports Barça 20/09/2011

Rosell: "A les reunions de la UEFA, els clubs em feliciten per l'acord amb Qatar"

El president del Barça ha repassat al programa 'Aruscity' de 8TV els punts calents de la propera assemblea de socis compromissaris, que tindrà lloc abans del partit contra l'Atlètic de Madrid

N.a.
1 min
Imatge de Rosell durant l'entrevista a 8tv.

BarcelonaSandro Rosell ha repassat els punts calents de l'assemblea de socis compromissaris del Barça que tindrà lloc abans del partit contra l'Atlètic de Madrid. En una entrevista concedida al programa Aruscity de 8TV, el president del Barça ha parlat de l'acord amb Qatar, la Grada Jove, la campanya de Camp Nou sense fum i de moltes altres qüestions esportives.

Acord amb Qatar

"Quan vaig a les reunions de la UEFA, tots els clubs em feliciten per l'acord, perquè és un molt bon contracte. Espero que el soci pensi en el club i en les inversions en jugadors i patrimoni que volem fer en el futur i el doni per bo".

Camp Nou sense fum

Rosell ha dit que votarà "que sí", malgrat que li "encanta l'olor del puro" per evitar situacions d'aficionats patint pel fum d'altres, una situació que, diu, és conscient "que és molesta".

Grada Jove

"De vegades al Camp Nou ens falta aquest puntet d'animar que sí que tenim en els desplaçaments massius. I aquesta és una iniciativa que ens ha demanat la gent jove, que no té res a veure amb el convenciment d'aquesta junta a seguir sense tolerar la violència".

Sobre Neymar

Rosell, declarat fan dels futbolistes brasilers, també ha parlat sobre el jugador del Santos i la seva vinculació amb l'entitat de Florentino Pérez. "Em consta que és un gran jugador i que el Reial Madrid no té cap acord tancat amb el jugador".

stats