Barça
Esports Barça 24/09/2011

Sandro Rosell demana als compromissaris que avui votin pensant en el club i no en ells

El president del Barça ha obert l'assemblea de compromissaris recordant que el dia que es deixin de guanyar títols cal mantenir els valors del club

Albert Solé
1 min

BarcelonaEl president del Barça Sandro Rosell ha obert l'assemblea de compromissaris amb un vídeo que resumia la temporada esportiva del club, la millor de la història del club (16 títols), i admetent que van rebre una herència esportiva excel·lent, i que la seva feina ha sigut mantenir-la.

Respecte les decisions importants que s'hauran près en l'assemblea, Rosell ha demanat als compromissaris: "quan voteu penseu en el Barça, no en vosaltres mateixos i les vostres circumstàncies, penseu en el Barça. Igual que si hi ha algun familiar meu aquí no voti perquè nosaltres ho diem, si no que penseu en el Barça i el millor pel club".

El president del Barça també s'ha preguntat si el club està vivint ara el millor moment esportiu de la història: "Jo ho estic disfrutant molt, però tant com els títols, estic molt orgullós dels valors que transmetem, i això no ho hem de perdre mai, que no caduquin. Algun dia deixarem de guanyar, perquè això són cicles, però no podem perdre els nostres valors".

Respecte a dos traspassos de jugadors polèmics que van fer tot just arribar al club l'estiu de 2010, Rosell ha comentat: "Txigrinsnki, el vam haver de prendre per una necessitat urgent de diners, no perquè l'àrea esportiva no el volgués, ja que se'l volien quedar. És l'excepció ja que sempre fem els que ens demana l'àrea esportiva". I respecte a Ibrahimovic ha reconegut un altre cop que "va ser la pitjor operació que hem hagut de prendre, i això ha suposat que els directius hem hagut de seguir avalant amb els nostre patrimoni", i per això ha demanat un aplaudiment als meus companys de junta.

stats