Barça
Esports Barça 12/04/2012

Sandro Rosell: "El Barça no tindrà cap jugador com Messi"

El president del Barça ha parlat durant la presentació de la campanya de sensibilització sobre la malaltia de Chagas

Ara
1 min

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha assegurat aquest dijous que "el Barça no tindrà, per més anys i anys de vida que passin, cap jugador com Messi. Ningú pot pensar que hi ha hagut, que hi ha o que hi haurà algú millor que ell, és un talent que li ha donat Déu i que sap aprofitar molt bé".

El màxim mandatari del club blaugrana ha parlat durant la presentació de la campanya de sensibilització sobre la malaltia de Chagas. La campanya pretén conscienciar aquelles persones que tenen el risc d'estar infectades sobre la importància de fer-se les proves de detecció i, en cas de tenir la malaltia, sobre la necessitat de fer un tractament integral (farmacològic i psicosocial).

La malaltia de Chagas és normalment una patologia asimptomàtica que, sense tractament, típicament es manifesta de manera abrupta amb una mort sobtada. De fet, segons els darrers estudis es calcula que només un 10% dels infectats han sigut diagnosticats. És, per tant, una malaltia silenciosa al voltant de la qual s'ha generat molta por.

stats