Barça
Esports Barça 12/11/2011

Sandro Rosell farà una conferència a Qatar

El president del Barça encapçala una delegació que serà present al congrés internacional centrat en la indústria de l'esport que tindrà lloc a Doha

Ara
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaSandro Rosell participarà el proper dia 15 en un congrés internacional sobre la indústria de l'esport, l'Aspire4Sport, que es portarà a terme al Dome Aspire de Doha, a Qatar. El president del Barça farà una conferència, juntament amb altres personalitats com Hassan Al Thawadi, secretari general del Mundial Qatar 2022; Franck Williams, fundador i mànager de l'equip Williams de Fórmula 1; exprofessionals del món de l'esport com Fabio Cannavaro i Damon Hill; o tècnics com Marcello Lippi i Luis Aragonés.

També hi seran Andoni Zubizarreta, director tècnic, i Carles Folguera, director de la Masia, per oferir algunes de les claus del model Barça.

L'Aspire4Sport és l'únic esdeveniment d'aquestes característiques a l'Orient Mitjà totalment dedicat a la indústria de l'esport. El club aprofitarà l'estada a Doha per reunir-se amb representants de Qatar Foundation per fer un seguiment de l'acord entre totes dues entitats i viure en directe l'amistós entre les seleccions del Brasil i Egipte, que es jugarà el dia 14 a l'estadi Al Rayyann de Doha, amb la participació dels blaugranes Alves i Adrian.

stats